top of page

Al llarg de tot el procés vital de les persones hi ha moments únics, irrepetibles, emotius, solemnes o transcendents que,  més enllà de l’acte social que representen,  són compartits i celebrats al voltant de la família i amics. Moments que mereixen la dedicació de recollir-los per a retenir-los en la memòria.

 

Amb aquesta premissa nosaltres hem posat en marxa uns serveis d’imatge orientats al darrer dels esdeveniments que acompanyarà els nostres éssers estimats:

SERVEI DE VIDEO-HOMENATGE

 

  • L’edició d’ un vídeo homenatge del difunt/a amb material gràfic (vídeos, fotos, pel·lícules, etc.) que els familiars ens proporcionin.

  • L’equipament tècnic d’imatge necessari per a les presentacions.

 

SERVEI DE REPORTATGE FOTOGRAFIC

 

El propi acte del Servei Funerari serà el darrer acte on la persona traspassada és protagonista indiscutible,  tancant tot el recull de vivències anteriors recollides en el vídeo homenatge.  A la vegada l’esdeveniment proporciona una font de records valuosos per conservar: el consol de l’acompanyament, les persones retrobades, petites anècdotes espontànies, etc.

Nosaltres oferim la realització d’ un reportatge fotogràfic amb un tractament sobri, discret, respectuós però representatiu de la transcendència del comiat.

STREAMING

Streaming en directe de tot l’Event per les persones que no poden assistir a l'acte i  volen estar presents.

 

VIDEO DE L’ ESVENIMENT

Un record d'aquest dia especial.

eventos.JPG

eventos funerarios. ritos funerarios. un adios amoroso. nomoblidisevents

bottom of page